02.07.2021

До уваги новий практичний порадник з питань НАССР

Освітні управлінці, презентуємо вам новий практичний порадник – «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти (HACCP)» 
Його розробили експерти з питань безпечності харчових продуктів у співпраці проєкту #DECIDE, Держпродспоживслужба та експерти Громадська спілка СФЕРО в межах реформи шкільного харчування, що ініційована першою леді України Олена Зеленська.
У пораднику ви знайдете:
 покроковий механізм впровадження процедур, заснованих
на принципах НАССР;
 обов’язкові вимоги, а також рекомендовану і додаткову інформацію;
 корисні додатки, серед яких – приклади наказів, перелік документації та 5 чек-листів.
 Завантажити порадник можна за посиланням: bit.ly/367hfb3
А ще нагадуємо про серію вебінарів DECIDE щодо особливостей системи HACCP та її впровадження у закладах освіти. Переглянути всі відео можна тут  bit.ly/3zDy7ni
 Корисні матеріали для управлінців, зокрема презентації до вебінарів, завжди доступні на сайті: https://novihromady.decide.in.ua